Kurser och Partyn

Kurser

Meditation

Att meditera är ett av de förnämsta sätten att arbeta med sig själv, utvecklas och komma underfull med vad du vill göra med ditt liv. Meditera och hitta lugnet inom och runt dig. Hitta din väg och börja lev ditt liv, så som du vill ha det. Målet med meditationen är: • Du får bättre kontakt med din själ och dina vägledare • Du lär dig att lita på din egen känsla, din inre röst • Du känner dig mer till freds och känna sig mer stabil i dig själv • Du lär dig att hitta lugnet Om du är sugna på att meditera?

 

Välkommen till mig på meditation! Linda Fanemo telefon 0702-131117.

Självutveckling

 

En kurs där du lär dig olika tekniker för att utveckla dig själv. Du kommer att komma underfull med hur du vill gå vidare och hitta den sanna glädjen för livet. Kursen är uppdelad på 6 tillfällen. Varje tillfälle är ca 3 timmar.  Allt material ingår i kursen. 1.  går vi igenom chakran, auran, färger mm. Stenarnas kraft—Själssmycke. 2.  tar vi hjälp av naturen, ut i naturen. 3.  går vi igenom olika reningsprocesser, resan i meditation. 4. ägnar vi åt tankens kraftfulla effekt, regressionterapi. 5. använder vi vår kreativa sida, själsmålning. 6. ägnar vi åt hjärtats väg och healingens kraft. Healing i grupp.  

Drömkurs - drömtydning

Vi träffas för att genom våra drömmar komma vidare. Drömmarna talar till oss hela tiden. Ofta förstår vi inte vad drömmarna säger oss. Du får här lära dig att tolka dina drömmar för att uppnå en förståelse för vad som händer i ditt liv. Kursen pågår i 6 tillfällen i en grupp om 8-10 personer. Varje tillfälle pågår ca 2 timmar. Du får en hemuppgift mellan gångerna i form av att skriva ner dina drömmar i en bok som du sedan tar med dig till kurstillfället.  

Måla från ditt inre

Här använder vi oss av vår kreativa sida. Vi målar och tolkar det som kommer ner på pappret. Här kan vi läsa ut vad som blockerar oss eller vad vi behöver jobba mer med för att känna oss hela. När vi sedan har fått en förståelse försöker vi rätta till det. Kursen är på 2 tillfällen på 3 timmar i en grupp på 8-10 personer. Allt material ingår i kurspriset. Kurser arragengeras efter efterfrågan. 

Själsmålning

Förbered dig på en underbart spännande dag. Här får du upptäcka din kreativa sida tillsammans med intuitioner. Du tillsammans med 6-12  personer får uppleva något alldeles speciellt när kreativiteten får flöda hos dig. Du behöver inte kunna måla sedan innan. Vi samlas och går igenom vad som kommer att hända under dagen. Vi målar till ljuvlig musik i tystnad och njuter av vad som växer fram på var och en av våra taveldukar. Sedan blir det lunch. Vi är sedan redo att gå igenom var och en av våra tavlor för att se vad som finns i vår framtid! Kursledare: Linda Fanemo  Allt Material ingår i kurspriset. Medtag oömma kläder, trasa och staffli.Te och kaffe bjuder jag på, lunchen tar du med dig själv. Anmäl dig via  070-2131117. Välkommen att anmäla ditt intresse till mig. Inplanerade själsmålningar

Smyckeskurs

Hos Engla kan du och dina vänner komma och göra egna smycken. En rolig akivitet med arbetlaget eller tjejgänget. Material till ett smycke ingår i kursavgiften. Vi samlas och tillsammans skapar vi. Välkommen att höra av dig för att bestämma ett datum som passar Er. ca 3 tim. För mer information ring Linda Fanemo 0702-131117 

Meditativ föreläsning - Workshop

Att dela med sig av sitt liv och allt underbart som serveras framför mina fötter är en av mina drömmar. Jag började skriva några rader här för att berätta lite om mig själv. Det visade sig efter 2,5 timme att jag hade så mycket att berätta att jag bara hade hunnit bli några år gammal. Jag förstod snart att det inte kunde stå så mycket om mig på min sida. Det jag började skriva kommer att bli en bok en dag när tid och inspiration kommer till mig. Men för det måste jag bara få dela med mig av min glädje till livet och universums kraft att bara genom att gå min väg kommer jag att halka på det ena bananskalet efter det andra för att komma rätt. Utan att ens tänka efter så läggs pusselbitarna på plats. Det är helt underbart!!! Mitt nästa drag i mitt liv blir att ge ljuset vidare till själar som jag möter genom att berätta om ljuset, hjärtat och kärleken till livet och till medmänniskor. Jag har mina vägledare till hjälp, och alla mina vänner förstås. Så nu är det dags att ge sig ut i vida världen för att tala min sanning! Följ med på en resa in i dig själv. Upptäck glädjen till livet och din inre kraft. ALLT SKER I LJUSETS TECKEN!

* Inledning, presentation om mig och vad jag gör.

* Föreläsning om olika ursprung och hur viktigt det är för dig att göra det som du känner glädje för.

* Frågestund

* Paus

* Meditation

* Fråge stund

* Avslutning

Är du intresserad så hör av dig till mig så kommer vi överrens om plats och tid. Jag vill att ni är minst 10 personer.

 

Välkommer att höra av dig till mig på telefon 0702-131117 

Partyn

ANDLIGT PARTY inkl meditation och tarotläggning

Här får du och dina vänner en extra fin upplevelse. Ni kommer att få en guidad meditation i änglarnas tecken. Därefter kommer du att få en personlig tarotkortläggning på valfri fråga. Du kommer få känna och titta på olika stenar med olika energier. Eteriska oljor kan göra oss lugna och harmoniska och dessa kommer du få lukta på för att känna vad som passar just dig best. Jag har med mig olika orakel-kort som du naturligtvis kan ta kort ur. Allt som finns att känna, lukta och titta på finns att beställa om du vill. Själva partyt tar ca 3 tim beroende på hur många vi är. För den som samlat in sina vänner till Hälsans Hus är partyt avgiftsfritt!

5-10 personer 

ANDLIGT PARTY

Här får ni mer information om änglar, vägledare, olika själsursprung, meditation och mycket mer. Jag har med mig olika änglakortlekar som vi tar kort ifrån och får vägledning av. Ni får känna på olika stenar och lukta på olika eteriska oljor. En spännande och rolig kväll med dina vänner. Vill du göra något annorlund och kunna få ett specialdesignat smycke med dig hem så är det en smyckeskväll hos Engla som du behöver. Det är samma sak som ett smyckeparty men du behöver inte städa, fixa fika, se till att alla har en sittplats och inte behöver du se till att övriga familjen ska behöva göra plats för ett gäng flamsiga tjejer. PERFEKT!!! Självklart kommer jag hem till dig och dina vänner om du vill det!

SMYCKESPARTY

Engla ordnar gärna smyckeskväll för dig och dina vänner. Under kvällen kommer jag berätta lite om mig och material och olika smycken. Sedan får ni känna och prova hur mycket ni vill. Jag ändrar och hjälper dig så att smycket blir precis så som du vill att det ska se ut. Sedan bjuder jag på fika och ni kan jämföra era nyinköpta smycken för varandra eller om ni under fikan försöker bestämma er för vad just du vill ha! Inga köptvång!!! Om ni är ett gäng som är intresserade av komma ut till mig och kolla på mina smycken så är ni välkomna att ringa mig för att boka tid. 

Välkommen att anmäl ditt intresse via formuläret nedan. Ange kurs, mailadress, namn och telefonnummer.


(Lämna tom)